Tocmai am semnat la sediul Ministerului Dezvoltării contractul pentru cea mai mare finanțare externă!

Proiectul intitulat “Extindere gospodării de apă, aducțiuni și magistrale de apă”, are o valoare de 17.695.000 lei, din care 17 milioane sunt fonduri nerambursabile, diferența fiind asigurată din bugetul local.

Prin această investiție vom amplasa un rezervor de 450 mc de apă în stația de tratare, un rezervor de 3.000 mc în stația de pompare, 11 hidranți de incediu, 41 cămine de vane, vom asigura 4km de magistrale noi de apă și 2km de aductiuni și vom amenaja un laborator pentru testarea calității apei.

Este un proiect vital atât pentru situația curentă, cât și în perspectivă, asigurând atât presiunea, cât și calitatea apei. Durata de implementare este de doi ani și se întinde de la proiectare tehnică, obținere avize, organizare licitație și până la execuția unor lucrări de complexitate extrem de ridicată.

În completarea sa am alocat anul acesta din bugetul local alte lucrări de peste 3 milioane de lei pentru încă un rezervor de 3.000 mc de apă tratată cu lucrări aferente.

Prin această finanțare am ajuns la peste 25 de milioane de lei bani nerambursabili cu contracte semnate sau chiar cheltuiți de la preluarea mandatului în domenii precum asfaltare de drumuri, contruire piste de biciclete, reabilitare clădiri publice sau dezvoltarea rețelei de apă.

Avem multiple proiecte pe fonduri europene sau guvernamentale în faza de evaluare cu șanse foarte mari de aprobare, precum și proiecte pregătite pentru a fi depuse imediat ce se deschid linii noi.

Dezvoltăm Dumbrăvița cu fonduri externe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024