Proiectul “Dumbrăvița Muzicală” în valoare de 200.000 lei declarat câștigâtor – PNRR

Noi fonduri pentru localitatea noastră prin PNRR!

Proiectul “Dumbrăvița Muzicală” în valoare de 200.000 lei, depus la Administrația Fondului Cultural Național pentru finanțare prin PNRR, a obținut 85 de puncte și s-a situat pe locul 67 pe țară, fiind declarat câștigător.

Vom implementa un proiect de educație prin cultură, prin intermediul căruia pe parcursul a 4 luni, 200 de copii și părinți au parte de activități creative și recreative, susținute de o echipă de muzicieni profesioniști. Scopul proiectului este stimularea creativității copiilor, implicarea lor în activități împreună cu colegii și susținerea unei relații bune între părinți și copii.

Asociatia Trib Art alături de Primăria Comunei Dumbrăvița creează în incinta Casei de Cultură un laborator creativ, o expoziție dedicată universului muzicii, recitaluri susținute de muzicieni, cursuri de percuție, cursuri de muzicoterapie și concerte ale copiilor. În contextul unei comunități aflate în expansiune și în căutarea propriei identități, un astfel de proiect contribuie la consolidarea unei direcții asumate din punct de vedere cultural și educațional.

Este al 5-lea proiect câștigător pe PNRR ce se va implementa în localitatea noastră, având alte 2 proiecte în evaluare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024