Proiect pentru demararea asfaltărilor pe 5.25 km de drumuri

‼️ La mai puțin de o lună de la aprobarea bugetului pe 2023 am elaborat proiecte de HCL pentru demararea 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗽𝗲 𝟱.𝟮𝟱 𝗸𝗺 de drumuri.

🚧 Pentru străzile 𝗟𝗮𝗺𝗮̂𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗔𝗿𝘁̦𝗮𝗿, 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗯𝗮, 𝗔𝗿𝗶𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 (𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗥𝗲𝗯𝗿𝗲𝗮𝗻𝘂 𝘀̦𝗶 𝗧𝗲𝗿𝗿𝗮), 𝗦𝗼𝗺𝗲𝘀̦𝘂𝗹 𝗺𝗶𝗰, 𝗔𝘁𝗲𝗻𝗮, 𝗙𝗶𝗹𝗮𝗿𝗺𝗼𝗻𝗶𝗰𝗶𝗶, 𝗦𝗮𝗹𝗰𝗮̂𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗧𝗲𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗣𝗶𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 și 𝗕𝗲𝗴𝗮 pentru a putea demara mai rapid lucrările vom refolosi un proiect început în 2018 care prevede asfaltarea și rigole carosabile pentru preluarea apelor pluviale, așa cum au solicitat consilierii PSD – PNL – UDMR – Pro România. Pentru acest tronson actualizăm și indicatorii economici astfel încât să avem prețurile la valorile actuale, estimarea pentru acest tronson de 2.2 km fiind de aproximativ 7.4 milioane lei.

🚧 Două proiecte separate avem pentru străzile 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗟𝘂𝗰𝗵𝗶𝗮𝗻 și 𝗔𝗱𝘆 𝗘𝗻𝗱𝗿𝗲, unde vom realiza exproprieri, la finalul studiilor de fezabilitate, necesare înaintea demarării unei investiții pe terenuri care nu se află în proprietatea comunei.

🚧 Ultimul lot cuprinde străzile 𝗠𝗶𝗸𝘀𝘇𝗮𝘁𝗵 𝗞𝗮𝗹𝗺𝗮𝗻, 𝗢𝗰𝘁𝗮𝘃𝗶𝗮𝗻 𝗚𝗼𝗴𝗮, 𝗙𝗮̆𝗴𝗮̆𝗿𝗮𝘀̦, 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁̦𝗶𝗲𝗶, 𝗣𝗵𝗼𝗲𝗻𝗶𝘅, 𝗟𝗶𝘃𝗶𝘂 𝗥𝗲𝗯𝗿𝗲𝗮𝗻𝘂 (𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗧𝗿𝗶𝘀𝘁𝗮𝗻 𝗧𝘇𝗮𝗿𝗮 𝘀̦𝗶 𝗔𝗿𝗶𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶), 𝗧𝗲𝗿𝗿𝗮 𝗜𝗜 și 𝗧̦𝗶𝗯𝗹𝗲𝘀̦𝘂𝗹𝘂𝗶, unde vom proiecta o lucrare completă cu asfaltare, trotuare, amenajare spații verzi, iar pentru preluarea apelor pluviale se va alege cea mai bună soluție în funcție de situația fiecărei străzi, între rigole carosabile, drenuri sau geigere cu tubulatură. Acesta va începe mai târziu cu câteva luni, dar este modelul pe care eu mi-l doresc pentru localitatea noastră.

🚧 Îmi doresc, probabil, mai mult decât oricine să asfaltăm cât mai curând toată localitatea, dar trebuie sa acceptăm realitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024