O nouă finanțare externă pentru Dumbrăvița!

📌 Am promis să aplicăm pe toate liniile de finanțare disponibile pentru proiecte viabile și asta am făcut. Astăzi am semnat un contract prin care primim 320.000 lei pentru realizarea cadastrului sistematic. Poate că la prima vedere pare un proiect mai puțin important, însă doar prin aceste lucrări de cadastru putem clarifica toate inadvertențele din zonele aflate în extravilanul și intravilanul localitatii. Astfel eliminăm problemele legate de proprietari, suprapuneri de suprafețe, litigii juridice, drumuri și altele. Vom avea o imagine corectă a ceea ce înseamnă cadastru în Dumbrăvița.

✅ Este al 6-lea proiect în 2 ani pentru care avem finanțare externă, ajungând la o valoare totală de 5.6 milioane euro. Fie că vorbim despre PNRR, Consiliul Județean Timiș, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, PNI sau PNDL, orice sumă adusă în bugetul localității înseamnă un impact pozitiv asupra vieții dumbrăvițenilor.

🔜 Dar nu ne mulțumim doar cu atât, avem deja depuse sau în ultima fază înaintea depunerii, încă 7 proiecte în valoare totală de peste 8.6 milioane de Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024