Dumbrăvița oamenilor buni – episodul 1

Am stat azi de vorba cu tanti Gizi, locuitoare a Dumbrăviței încă de acum 51 de ani, femeia care a fost lângă mine și familia mea încă de când ne-am mutat aici și care este o a doua bunică pentru copiii mei.

Am vorbit despre Dumbrăvița de odinioară, un sat mic de lângă Timișoara, în care oamenii erau parte a unei comunități. Ce își dorește tanti Gizi este ceea ce ne dorim toți, comuna noastră să nu-și uite rânduiala bănățană, adică “dacă faci un lucru, fă-l până la capăt”.

Vom da șansa Dumbrăviței să-și recapete o identitate. Ea poate fi și o comunitate închegată ca pe vremuri, dar în care să ne și bucurăm de toate facilitățile moderne pe care o localitate de rangul ei le merită.

Voi face tot posibilul să nu o dezamăgesc pe tanti Gizi, care-și pune atât de multă nădejde în mine, și pe toți dumbrăvițenii care încă mai au speranță.

Dumbrăvița oamenilor buni

Dumbrăvița oamenilor buni Am stat azi de vorba cu tanti Gizi, locuitoare a Dumbrăviței încă de acum 51 de ani, femeia care a fost lângă mine și familia mea încă de când ne-am mutat aici și care este o a doua bunică pentru copiii mei. Am vorbit despre Dumbrăvița de odinioară, un sat mic de lângă Timișoara, în care oamenii erau parte a unei comunități. Ce își dorește tanti Gizi este ceea ce ne dorim toți, comuna noastră să nu-și uite rânduiala bănățană, adică “dacă faci un lucru, fă-l până la capăt”. Vom da șansa Dumbrăviței să-și recapete o identitate. Ea poate fi și o comunitate închegată ca pe vremuri, dar în care să ne și bucurăm de toate facilitățile moderne pe care o localitate de rangul ei le merită. Voi face tot posibilul să nu o dezamăgesc pe tanti Gizi, care-și pune atât de multă nădejde în mine, și pe toți dumbrăvițenii care încă mai au speranță. #UnNouÎnceput

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024