Din nou despre FAKE NEWS-ul proceselor pierdute din cauza mea și despre cum te pune justiția să plătești servicii care nu au fost prestate!

Modelul tătucului este încă foarte prezent în România. În trecut, primarul dicta tot ce se întâmpla in comună, inclusiv la societațile de drept public, care, poate surprinzător pentru unii, sunt în subordinea CONSILIULUI LOCAL.

Încă de la început am încercat să avem o relație corectă cu cele două companii, Aqua Dumbrăvița și Dumbrăvița Investiții, așa cum avem cu toate societățile comerciale cu care colaborăm. De altfel, asta a fost imperios cerut chiar și de către consilierii PSD. Mai mult, primăria nu a avut și nu are nicio relație comercială cu AQUA DUMBRĂVIȚA, acesta fiind operatorul local de apă și canal.

Această societate a pierdut în aceste zile un proces CÂȘTIGAT ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ. Este vorba despre niște presupuse servicii prestate de o altă societate în anii 2019-2020 și neachitate. Timp de 18 luni trebuia plătit un “ABONAMENT” de câte 24.000 lei / lună la o altă societate, abonament în baza căruia nu s-a executat NICIO ACTIVITATE. Ba mai mult, acele lucrări au fost parte a unui alt contract de valoare lunară mai mică, facturi care au fost achitate!

Chiar avocatul societății LKS STA ENTERPRISE SRL a recunoscut că NU S-A PRESTAT NIMIC, dar fostul administrator al Aqua Dumbrăvița a semnat un contract păgubos și facturi care NU AU ÎN SPATE PROCESE VERBALE de lucrări.

Pierderea procesului se datorează exclusiv faptului că fostul administrator din acea perioadă, inainte de a demisiona, a semnat extras de cont în care confirmă întreaga datorie, chiar dacă NU AVEA DOVADA prestării serviciilor.

Ținând cont de fapte Consiliul local și actualul administrator trebuie să acționeze în instanță fostul administrator care a incheiat contracte defavorabile pentru societățile pe care le-a administrat și pentru că a validat facturi pentru servicii care nu au fost prestate. Este, în mod evident, un mod în care banii contribuabililor s-au scurs spre buzunarele “băieților deștepți” ani de-a rândul și pentru care, culmea, sunt făcut eu răspunzator.

Grav este și faptul că un consilier local afirmă ca aș fi impiedicat eu să se plătească niște facturi emise… înaintea mandatului meu.

Se încearcă să fim scoși “țapi ispășitori” pentru toate mizeriile trecutului, dar nu cedăm presiunilor din partea celor care au interese să readucă la viață vechile practici de SIFONARE A BANULUI PUBLIC… 💰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024