Meniu

Încă de copil, am primit de la părinții mei o educație bazată pe valori morale și simțul dreptății. Mama, printre primele femei chirurg din România, m-a învățat să lupt pentru ceea ce îmi doresc și să nu mă las înfrânt de prejudecăți și situații potrivnice. Tata, absolvent de filosofie și profesor de liceu, m-a învățat să îmi pun întrebări, să nu iau de-a gata tot ce mi se servește. Dar cea mai importantă lecție am învățat-o de la bunicul meu, care a îndrăznit să afirme în opera lui latinitatea poporului român și drept urmare a fost încarcerat de către comuniști; de la el am învățat ce înseamnă principiile și curajul de a mi le susține, chiar cu riscul de a pierde tot.

M-am născut în Moldova Nouă și am crescut în Reșița, iar la 18 ani m-am mutat în Timișoara pentru a urma cursurile Facultății de Fizică, pe care am absolvit-o în 1995. După un masterat în Marketing și Gestiunea Afacerii (UVT), am obținut și Professional Diploma in Management și mi-am dat seama că managementul nu este foarte diferit de matematică sau fizică, aplicându-i-se aceleași principii logice. Ăsta a fost momentul în care mi-am descoperit vocația.

Am peste 17 ani de experiență în domeniul managerial, în companii multinaționale și românești, în diverse poziții precum director de vânzări, director comercial sau director general. Din 2008 m-am dedicat în întregime antreprenoriatului, construindu-mi propria afacere în domeniul resurselor umane, care a ajuns în 2019 la cifra de afaceri de 22 milioane de euro, fiind a cincea companie de profil din România și singura companie românească în acest top dominat de multinaționale.

Consider că am primit foarte multe de la viață și încerc să dau înapoi cât pot. Desfășor diverse acțiuni de voluntariat atât prin clubul Rotary unde acord anual cinci burse pentru elevii merituoși cu posibilități materiale reduse, cât și în particular, unde ofer o bursă lunară și organizez concerte caritabile pentru un tânăr pianist orfan, a cărui poveste tristă m-a impresionat.

 

Experienţă profesională relevantă:

2008 – 2020
SC IHM Total Consult SRL, Timișoara
Director General (administrator)
Activităţi si responsabilităţi principale
– Stabilirea strategiei de business
– Coordonarea echipei manageriale
– Business development
– Management financiar

2007- 2008
SC Collini Grup SRL, Bocșa
Director General
Activităţi si responsabilităţi principale:
– Coordonarea și supervizarea departamentelor Logistică, Comercial, Achiziții, Marketing
– Elaborarea și implementarea strategiei de dezvoltare
– Implementarea SAP
– Implementarea și realizarea bugetelor agreate cu acționarii

2004 – 2006
Bega Grup, Timișoara
Group Commercial Manager
Activităţi si responsabilităţi principale:
– Elaborarea și implementarea unei strategii comerciale la nivel Bega Grup
– Dezvoltarea unui departament comercial la nivel de Bega Grup

2001- 2004
SC Tabco Campofrio SRL, București
Area sales manager
Director Comercial
Activităţi si responsabilităţi principale:
– Coordonarea activitatii comerciale si logistice

Profilul meu profesional pe LinkedIn: