Împreună suntem mai puternici

Iulian Abălaru

Mă numesc Iulian Alexandru Abălăru și am vârsta de 52 de ani, din care mai bine de jumătate i-am dedicat construcțiilor civile si industriale pe care le am studiat in facultate. Am 10 ani în administrația locala, atât in legislativ cât și in executiv.Sunt un om al faptelor, pentru că sunt preocupat de problemele reale ale oamenilor din Dumbrăvița. Fac asta de mai bine de 24 de ani, de cand locuiesc in Dumbravita. Vin în fața dumneavoastră ca om de echipă, dedicat și fidel acelorași principii și bune intenții care m-au călăuzit în viață: implicare, experiență, determinare, generozitate și viziune.

Claudia Zamfirescu

M-am alăturat comunității Dumbrăviței în timpul pandemiei. Am văzut și simțit schimbări realizate în mod corect și legal în localitate, ceea ce m-a determinat să accept provocarea de a mă alătura unei echipe profesioniste.

Sunt de profesie inginer IT, sunt mamă de copii adolescenți și lucrez într-o companie multinațională.

Îmi doresc să reprezint vocea locuitorilor, să mă implic in proiecte care dezvoltă Dumbrăvița într-o localitate la standarde europene.

Consider că educația înseamnă evoluție, că viziunea este elementul esențial al unei comunități unite și că inovația duce la progres.

Ovidiu Manta

Sunt Ovidiu Manta, un membru dedicat al acestei comunități de zece ani și un pasionat al dezvoltării locale. Ca un om de familie și profesionist în domeniul IT, îmi doresc să mă implic activ în administrarea locală pentru a aduce îmbunătățiri tangibile vieții locuitorilor noștri.

Gheorghe Bordiciuc

Am 50 ani, sunt căsătorit, tatăl a 2 fete, locuiesc în Dumbrăvița de 17 ani și lucrez într-o companie multinațională din domeniul Automotive.

Am încercat să mă implic civic din 2017 la vremea aceea prin intermediul unui ONG văzând că primaria servea mai mult anumite interese private decât interesul locuitorilor.

Consider că orice implicare civică aduce un beneficiu pentru comunitate.

Personal ador lucrul bine făcut: în implementarea unui proiect prefer ca acesta să fie facut ca la carte chiar cu riscul anumitor întârzieri decât varianta merge și asa.

Începand din 2020 ani primăria a reînceput să servească interesului cetățeanului și personal voi depune toate eforturile ca acest aspect să nu se schimbe.

Bogdan Serafincianu

Bogdan Serafincianu, 43 ani, căsătorit, un copil, economist, expert vanzari si pasionat IT. Imi doresc sa-mi aduc aportul prin implicarea in digitalizarea comunitații locale

Eugen Vlădășel

Liviu Pătrașcu

Mă numesc Pătrașcu Liviu, am vârsta de 40 de ani, tatăl a doi copii. După o carieră de 15 ani în sistemul de apărare al României, vin în fața dumneavoastră cu multă determinare, motivare, seriozitate și o bună organziare de echipă. Antreprenor în Dumbrăvița, doresc să aduc valoare acestei comunități prin implicare cu simț de răspundere în slujba cetățenilor.

Ciprian Roșu

Am 41 de ani, de profesie sunt inginer, iar in ultimii patru ani am ocupat postul de manager de productie intr-o companie multinationala din domeniul automotive. Pe plan personal formez o echipa puternica alaturi de sotia mea si de fiica de 14 ani. Cred cu tarie ca impreuna putem sa transformam comuna noastra intr-un loc in care fiecare locuitor sa se simta parte a unei comunitati puternice si unite. Imi doresc sa cream oportunitati pentru copiii si tinerii nostri de a-si dezvolta abilitatile si de a-si atinge potentialul maxim. Sustin educatia, viziunea si inovatia.

Nicolae Berghia

Mă numesc Nicolae Berghia și am vârsta de 64 de ani. Sunt licențiat al facultății de drept, sunt soț al unei distinse doamne, împreună cu care am o fiică, recent absolventă al unui colegiu de prestigiu din Timișoara. Doresc să-mi aduc contribuția în domeniul administrativ în vederea îmbunătățirii vieții locuitorilor comunei Dumbrăvița.

Tudor Petruș

Dragoș Tudorescu

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024