Am lansat astăzi aplicația de mobil 𝗗𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗶𝘁𝗮 𝗖𝗶𝘁𝘆 𝗔𝗽𝗽

‼️ Localitatea noastră este una dintre puținele din vestul țării care să ofere cetățenilor o facilitate modernă de informare și comunicare.

Prin instalarea aplicației 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗼𝗽𝗲𝗿𝗶 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮: 𝘀𝘁𝗶𝗿𝗶 din administrație, 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲 culturale și sportive, locurile în care poți să faci sport, să ieși la masă sau cele care oferă 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗶𝗶 de cazare, unitățile de 𝗶𝗻𝘃𝗮𝘁𝗮𝗺𝗮𝗻𝘁, centrele educaționale sau de cele care oferă servicii 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲.

Prin precizarea locației curente, poți afla imediat ce se află în apropiere: magazine, farmacii, restaurante, baze sportive, cazări, frizerii, etc.

📲 𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗮 𝘃𝗶𝗻𝗲 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗹𝗮 𝘁𝗶𝗻𝗲! Odată instalată aplicația, 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗻𝗼𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗶 din partea administrației sau a celor care oferă servicii sau organizează evenimente: șantiere în lucru, întreruperea circulației, avarii și evenimente.

‼️ Simplu, din telefon, poți trimite către primărie și 𝘀𝗲𝘀𝗶𝘇𝗮𝗿𝗶 pe diverse domenii: salubritate, parcuri și spații verzi, circulație și semnalizare, urbanism sau domeniul public. Este suficient să selectezi domeniul din meniu și să precizezi ceea ce dorești să semnalezi, împreună cu poza și locația.

✅ Aplicația 𝗗𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗶𝘁𝗮 𝗖𝗶𝘁𝘆 𝗔𝗽𝗽 se poate descărca din 𝗔𝗽𝗽 𝗦𝘁𝗼𝗿𝗲 𝘀̦𝗶 𝗚𝗼𝗼𝗴𝗹𝗲 𝗣𝗹𝗮𝘆.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024