𝗖𝗮𝘁𝗶 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗮𝗿𝗲 𝗗𝘂𝗺𝗯𝗿𝗮𝘃𝗶𝘁𝗮?

Oficial, mult mai puțini decât în realitate. Și totuși, cați suntem în localitatea noastră? Depinde pe cine întrebi. Unii spun sub 20.000, conform actelor de identitate. Alții zic 40.000. După numărul de abonați la utilități probabil vreo 24.000. Raspuns concret: nu știm.

Dar de ce e important să știm populația reală?
Cu cât suntem mai aproape de realitate cu populația oficală, cu atât ne mai ușor este să luăm decizii potrivite pentru comunitate.

Dar mai ales ne ajută cu lucruri extrem de importante care sunt direct legate de numărul de locuitori (numărul maxim de polițiști locali care să ne asigure securitatea, veniturile obținute din impozite, surse guvernamentale sau diverse clasificări realizate pe baza numărului de locuitori).

În această perioadă se realizează un recensământ la nivel național care vine în sprijinul nostru. Vă rog pe toți cei care locuiți în Dumbrăvița să ne ajutați prin auto-recenzare, până în 15 mai, pe https://www.recensamantromania.ro/ Veți beneficia de o zi liberă plătită!

După 15 mai, recenzarea se va face cu echipe care merg din casă în casă și nu mai veți beneficia de ziua liberă. Și se caută urgent recenzori, plătiți, pentru această acțiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toată viața de adult mi-am petrecut-o construind și apoi perfecționând câte ceva.

Despre mine

Contact

[email protected]

Str. Petofi Sandor nr. 31, Dumbrăvița

Copyright © 2024